In my way

Bilder från Februari / Foto: jag / Modeller: Cleo och Hanna
Tjena! Fredagskvällen spenderades på Taco bar och på Annexet tittandes på x-factor. Jag och Hannah kom med på TV, haha, lite kuligt och hela kvällen var awsome med underbara tjejorna! Igår stod jag på loppis med bästa klassen och ja.. annars har jag väl inte gjort så mycket annat än läxor. Helg a´la Julia. Puss

Bzzzzz

 
 
Foto: jag / Kamera: Sony DSLR A390 + Macroobjektiv / På bild: Randig insekt 
 
Tjena! Om ett litet tag bär det av in till stan med älsklingarna, vi har nämligen fått biljetter till x-factor ikväll! Kommer bli såå kul. Blir ett besök på tacobar innan också. Härlig start på helgen som förannars kommer bestå av plugg... TREVLIG HELG sötnosar, puss!

Remember yesterday

Foto: jag / En utav hundra solnedgångsbilder från Landet <3
 
Hej! Gårdagen innehöll en hel del. No-provet äntligen avklarat, köpte min underbara vinterjacka (bilder lovas) och så var jag och Ellen ute och sprang på kvällen.. När vi hade sprungit en kilometer och kommit in på en liten gångväg skrek jag plötsligt till. Vi backade lite och såg att det låg en man i en uppförsbacke bredvid en cykel. Jag blev jätterädd! Vi började gå lite mot honom och han reste sig och vinglade ner bredvid ett träd. Han blödde på hakan så vi sprang liten bit bort. Som på filmer, haha, hade min mobil dött.. Det kom i allafall en gubbe med hund förbi (superhjälte, haha, nej men allt kändes så dramatiserat). Han och ett annat par hjälpte mannen och jag och Ellen stod bredvid som små rädda barn, jag var i allafall rädd!  Mannen var inte nykter och det var mörkt ute så det var väldigt obehagligt.. Vet inte vad det var som hänt med honom men när vi lämnade honom verkade han någorlunda okej. Efter ett tag sprang vi vidare men lyckades inte med vårt planerade rekord även om vi var nere på 4.30 tempo i slutet. 
 
Idag har jag gjort lite läxor och kollat igenom en massa bilder! Ikväll blir det mys och sovaöver med bästa tjejerna. Pussar
 

Torsdag

De ståtliga djuen: svanar / Foto: jag
Hallihallå!!! Har haft jour nästan hela dagen idag (jour = torka borden i matsalen + göra andra "uppdrag" i skolan) I eftermiddag har jag äääntligen pluggat klart inför No provet, wonderful! Alldelles strax ska jag möta Ebba inför scouterna så ska hinna få i mig lite mat innan det. Puss och kram skumbanan!

I mina ögon kommer ni alltid vara bebisar

Förra sommaren / Söta kusinerna / Foto: jag
 
Ett utav två prov, check! Och ännu en dag närmare helgen.. Tiden rullar på och det är ju snart jul med allt var det innebär! Pepparkaksbak, Luciatåg, julsånger, Mysteriet på Greveholm, ljus och lycka. Den som väntar på nått gott väntar alfrig förlänge (Gud så poetisk jag lät, haha..) Puss!

Sommaren i city 1990

 Foto: jag
Hola! En sånhär skitdag då man efter sex timmar i skolan sitter hemma i fyra timmar och pluggar länktar jag tillbaka till sommaren. 70 lediga dagar utan massa multiplikation och matspjälkningskanaler, dream on Julia... Just nu kollar jag iallafall på fotbollsgalan. Mmm..dagens höjdpunk! Puss

Pappas dag

Tjenare! Idag har jag pluggat i nästan 5 timmar, köpt en skidjacka och firat pappa! Farsdag idag ju! Mormor och morfar kom i förmiddags och i eftermiddag blev det tända ljus, kladdkaka och ett varsit paket i form av chocolate till pappa o morfar. Puss på er!
 

Grönt under fossingarna

Foto: jag
TIDSINSTÄLLT
Hallu, just nu står jag i målet på fotbollsplanen i Norrköping. Kanske gör jag en sjukt snygg räddning, en utspark? Vem vet? Det är match tre i gruppen och efter matchen väntar minst en slutspelsmatch. Spännande! Ha det gott igelkott! Puss!

Back

Med dessa bilder och en ny design är jag tillbaka på banan! / Foto:jag
Tjenare, var ett tag sedan sist! Under tiden har jag hunnit vara i Paris och gått en vecka i skolan, bilder utlovas från resan! Men idag är det Fredag, jiipie! Efter en härlig eftermiddag med underbara tjejerna, spel och en mumsig kladdkaka sitter jag nu framför TV:n med pappilutten (mitt fyndiga ord). Imorgon blir det tiiidig uppstigning och cup! Puss
 
 

RSS 2.0